Sunday, 10 April 2011

mak bdk yg kene buli...uhuhuhu...

salam semua....

ari nie nak citer psl weekend aku yg kene buli ngan ank2 aku yg 2 org 2... wpun diorg nie nie msh kecik tp dah pdai buli mama die yg sorg nie... mule2 kte citer psl abg mika dulu...

abg mika:
pantang nampak mama die baring mesti die nak panjat2 atas perut buat main mcm kuda.... uhuhuhu... skit tp xpe la mama xyah nak buat sit up... kira exercise la.... pastu suke sepah2 kan mainan die yg 1 beg 2... mama kemas die sepah... mama kemas lg die sepah lg... last2 aku mls nak kemas die plak jatuh terduduk psl terpijak keter ferari die... hahahaha... ape lg aku tgal ckp "PADAN MUKA SAPA SURUH SEPAH2KAN MAINAN" automatik die bgn amik beg mainan die msk kan mainan2 die...2 je cara nak ajar abg mika nie...

Gurl2:
last weekend ari sabtu ktorg 1 famila xde g mane2... mmg totaly ddk umah je... pye la die protes psl dah boring ssgt kot... asyik merenggek je... pastu asyik nak suruh kte pegang je... tido pun kejap je... tgh2 mlm pun mcm 2... die xnak tido asyik nak ajak main je... stress aku dibuat nye... papa die bleh relex je tido... jeles aku tgk...

tp smlm ari ahad die pye la seronok psl ktorg nak g jemputan kawen jiran sebelah umah mak mertua aku... elok je msk keter die pye senggeh... seronok je nmpknye...

baru aku perasan rupe2nye ank2 aku nie kaki jalan mcm mama die gak...so, xleh nak salahkan diorg kalu asyik buli mama die bile xkuar umah 1 ari suntuk... hahahahaha... "PADAN MUKA AKU SENDIRI"

tp this weekend yg pling best ialah abg mika dah bleh kuarkan word2 yg ktorg (aku & hubby) dah bleh pham... time g tgk kapal terbang kat airport subang... ayat die.. "WOW TIK" (wow cantik) & "WOW SYAR" (wow besar)... pye la die excited tgk kapal terbang... yg ktorg plak excited psl dah bleh pham ape yg  kuar dr mulut die...

nie la bdk yg suke buli mama die

abg mika grip gurl2...

nie la ank2 aku...

2 comments:

  1. salam kenal dr sahabat KIM

    cutenya abg mika dan gurl2, putih gebu :)

    ReplyDelete